AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi oyulmak

Kahve falında dişi oyulmak

Kahve falında dişi oyulmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, şifa edineceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hayal kırıklığına inanılır.

Kahve falında dişi oyulmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında dişi oyulmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ölümcül hastalıklara işaret işaret eder.

Kahve falında oynayan dişi çekmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında dişin oynamasını görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dişin oyulduğunu görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dişin oyulmasını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında babayı oynarken görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün oynamasını görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir