AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin olmadığını görmek

Kahve falında dişin olmadığını görmek

Kahve falında dişin olmadığını görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ağız tadından olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin olmadığını gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Kahve falında arkadaşının dişinin olmadığını görmek ailesini hem gururlandıracağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalettir.

Kahve falında dişi olmadığını görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının dişinin olmadığını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişinin olmadığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ön dişin olmadığını görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir