AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek

Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek

Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, pişman olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında bir dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında dişinin birinin olmadığını görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında dişin olmadığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının dişinin olmadığını görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi olmadığını görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında ön dişin olmadığını görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Kahve falında tek dişinin olmadığını görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında iki dişinin olmadığını görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir