AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişin olmadığını görmek

Kahve falında ön dişin olmadığını görmek

Kahve falında ön dişin olmadığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, onun her zaman başında olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ön dişin olmadığını gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında ön dişin olmadığını görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişlerin olmadığını görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ön dişlerinin olmadığını görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin birinin olmadığını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında iki dişinin olmadığını görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişinin olmadığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi olmadığını görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulur.

Kahve falında tek dişinin olmadığını görmek inancının zayıflayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir