AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının dişinin kırıldığını görmek masabaşı bir işe girileceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Kahve falında köpek dişinin kırıldığını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında dişin kırılması görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında köpek dişi kırılmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinizin kırıldığını görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının dişinin kırıldığını görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir