AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi köpek ve yavrularını görmek

Kahve falında dişi köpek ve yavrularını görmek

Kahve falında dişi köpek ve yavrularını görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, karamsarlığa düşeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi köpek ve yavrularını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Kahve falında yavru dişi köpek görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yeni bir yol tutulacağına işarettir.

Kahve falında dişi köpek ve yavrularını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi yavru köpek görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi köpek yavrusu görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına delalet eder.

Kahve falında dişi köpek ve yavrusunu görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek bolluk içinde yaşamaya, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dişi köpek görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında köpek dişinin döküldüğünü görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, olaylı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir