AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişinin döküldüğünü görmek

Kahve falında köpek dişinin döküldüğünü görmek

Kahve falında köpek dişinin döküldüğünü görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dişinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında köpek dişin sallandığını görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi köpek yavrusu görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında köpek balığının dişini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında köpek dişin çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında köpek dişi kırmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz dişi köpek görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi köpekler görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dişi çekmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir