AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dişi köpek görmek

Kahve falında beyaz dişi köpek görmek

Kahve falında beyaz dişi köpek görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, ölümcül hastalıklara işaret rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dişi köpek gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında dişi beyaz köpek görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dişi köpek görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpek dişi çıkmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında köpek dişi sökmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında köpek dişinin kırıldığını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek dişi kırıldığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalet eder.

Kahve falında köpek dişi çektirmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir