AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi köpek ve yavrusunu görmek

Kahve falında dişi köpek ve yavrusunu görmek

Kahve falında dişi köpek ve yavrusunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi köpek ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında dişi yavru köpek görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru dişi köpek görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında dişi köpek ve yavrusunu görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi köpek yavrusu görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında dişi köpek ve yavrularını görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında dişi aslan yavrusu görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında köpek dişinin düştüğünü görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dişi kırıldığını görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir