AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan ve aslan görmek

Kahve falında kaplan ve aslan görmek

Kahve falında kaplan ve aslan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, köşeye sıkıştıracağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında kaplan ve aslan gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işarettir.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında aslan ve kaplan görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan aslan görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında aslan kaplan görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, kolaylık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan yada kaplan görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir