AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe iğne yaptırmak

Kahve falında dişe iğne yaptırmak

Kahve falında dişe iğne yaptırmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişe iğne yaptırmak gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Kahve falında dişe iğne yaptırmak maddi durumun düzeltileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında dişten iğne çıkarmak sağlıklı bir kişi olmaya, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişe iğne vurulmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişten iğne vurulmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişe iğne yapmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuğuna iğne battığını görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet eder.

Kahve falında iğne bulmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kancalı iğne görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yanlışlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir