AnaSayfa / Genel / Kahve falında kancalı iğne görmek

Kahve falında kancalı iğne görmek

Kahve falında kancalı iğne görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerinde başarılı olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kancalı iğne gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Kahve falında kancalı iğne görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında kancalı kurt görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında kanca görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kancalı toka görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında balık kancası görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek fakirliğinin biteceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil iğne görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir