AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı ya da ruh değişikliklerinizi saklamanızda fayda var.

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına işaret eder.

Kahve falında dişine dolgu yapıldığını görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişe dolgu yaptırmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusu yapmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında diş dolgusunun düştüğünü görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında dişte dolgu görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş dolgusunu düşürmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir