AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş dolgusu yapmak

Kahve falında diş dolgusu yapmak

Kahve falında diş dolgusu yapmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusu yapmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında diş dolgusu yapmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında diş dolgusu düştüğünü görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek hayatının tamamen altüst olacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusunun düştüğünü görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında diş dolgusu yaptırdığını görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Kahve falında diş dolgusu düşürmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusu yaptırmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir