AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında diş dolgusu düştüğünü görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında diş dolgusunun çıktığını görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, ticaretin önünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında dolgulu diş görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında diş dolgusu görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük dişe dolgu yaptırmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, yaşananları unutturacağına yorulur.

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir