AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe dolgu yaptırmak

Kahve falında dişe dolgu yaptırmak

Kahve falında dişe dolgu yaptırmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, renk ve eğlence geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, özlemelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında dişe dolgu yaptırmak gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Kahve falında diş dolgusu yaptırdığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş dolgusunu düşürmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişte dolgu görmek iş yaşantısında hırslanacağına, müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında dişe dolgu yaptırdığını görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında diş dolgusu yapmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak uzun ve hayırlı bir ömre, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük dişe dolgu yaptırmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusunun düştüğünü görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ailesini kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir