AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişçi koltuğunda oturmak

Kahve falında dişçi koltuğunda oturmak

Kahve falında dişçi koltuğunda oturmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet eder.

Kahve falında dişçi koltuğunda oturmak gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında dişçi koltuğuna oturmak daha rahat para kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişçi koltuğunda oturmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltukda oturmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz koltukta oturmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir