AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıyı süpürmek

Kahve falında dışarıyı süpürmek

Kahve falında dışarıyı süpürmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarıyı süpürmek gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Kahve falında dışarı süpürmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dışarıyı süpürmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağı dışarı atmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyaları dışarıda görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bolluk içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dışarıda abdest almak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıya çıkmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir