AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları dışarıda görmek

Kahve falında eşyaları dışarıda görmek

Kahve falında eşyaları dışarıda görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, parasını ve işini kaybedeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet eder.

Kahve falında eşyaları dışarıda gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen değişiklikler sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında eşyaları dışarıda görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında dışarıyı karanlık görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine rivayet eder.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarıya yatak sermek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini dışarı atmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak kısmetinin bollaşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında dışarıda soyunmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıda oturmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir