AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak

Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak

Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, özel muamele göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalettir.

Kahve falında tuvaletini dışarı yapmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında dışarı tuvaletini yapmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında dışarı kaka yapmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dışarıya büyük abdestini yapmak kazancında bereketin artacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işarettir.

Kahve falında dışarıda banyo yapmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir