AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak

Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak

Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hata yapılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, varlık içinde yokluk çekileceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında dışarıda kahvaltı yapmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle kahvaltı yapmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kahvaltı yapmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahvaltı yapmak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabalarla kahvaltı yapmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle kahvaltı yapmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşla kahvaltı yapmak tövbe etmeye, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir