AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve yağmur yağmak

Kahve falında eve yağmur yağmak

Kahve falında eve yağmur yağmak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, büyük başarı kazanacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında eve yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmurun eve yağdığını görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Kahve falında evde yağmur yağdığını görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında eve yağmur yağmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında üzerine yağmur yağdığını görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında çok hızlı yağmur yağdığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir