AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarda yağmur görmek

Kahve falında dışarda yağmur görmek

Kahve falında dışarda yağmur görmek işveren koltuğunda oturacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında dışarda yağmur gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında dışarda yağmur görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dışarda yağmur yağdığını görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında dışı çıkmak ismini herkese duyuracağına, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ülke dışına çıkmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik dışı hamile olmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir