AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş temizliği görmek

Kahve falında diş temizliği görmek

Kahve falında diş temizliği görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş temizliği gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında diş taşı temizletmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına inanılır.

Kahve falında diş temizletmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulur.

Kahve falında doktora diş temizletmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin temizlendiğini görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz dişler görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri temiz görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında diş temizlendiğini görmek kıtlığın meydana geleceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri temizletmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir