AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerin temiz olduğunu görmek

Kahve falında dişlerin temiz olduğunu görmek

Kahve falında dişlerin temiz olduğunu görmek bekarsa evleneceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerin temiz olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında doktora diş temizletmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında diş temizlenmesi görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri temizletmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Kahve falında temiz dişler görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin temizlendiğini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında diş taşı temizletmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş temizletmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş temizliği görmek kendi işini açacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir