AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz beyaz diş görmek

Kahve falında temiz beyaz diş görmek

Kahve falında temiz beyaz diş görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Kahve falında temiz beyaz diş gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Kahve falında temiz beyaz diş görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz temiz diş görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dişlerin temizlendiğini görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişçide diş temizletmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine yorulur.

Kahve falında dişlerin temiz olduğunu görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri temizletmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında diş temizliği görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş temizlendiğini görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir