AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz diş görmek

Kahve falında temiz diş görmek

Kahve falında temiz diş görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunların tamamen biteceğine, sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz diş gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında diş taşı temizletmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük diş temizletmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş diş görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin temizlendiğini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işarettir.

Kahve falında dişçide diş temizletmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri temizletmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz beyaz diş görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına delalettir.

Kahve falında diş temizlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir