AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek

Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek

Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, işbirliği içinde olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş telinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında saç telini koparmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saç telini görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saç telini görmek kazancının helal para olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir