AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç telini koparmak

Kahve falında saç telini koparmak

Kahve falında saç telini koparmak rızkından olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç telini koparmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saç telini görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saç telini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine tabir olunur.

Kahve falında saç telini koparmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek rahatının yerine geleceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telin üstünden atlamak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir