AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş telinin çıktığını görmek

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek yeni işlere atılacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kolaylık elde edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Kahve falında diş telinin çıktığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek sıhhat kazanacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saç telini görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saç telini görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek yükünün hafifleyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında telin üstünden atlamak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir