AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç telinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Kahve falında saç telini koparmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına delalettir.

Kahve falında kendi saç telini görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saç telini görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir