AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saç telini görmek

Kahve falında kendi saç telini görmek

Kahve falında kendi saç telini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saç telini gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saç telini görmek başarılarının devamlı olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saç telini görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında saç telinin koptuğunu görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç telini koparmak ona mutluluk getireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telin üstünden atlamak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş telinin düştüğünü görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir