Kahve falında anne fotoğrafı görmek

Kahve falında anne fotoğrafı görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne fotoğrafı gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında annesinin fotoğrafını görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin fotoğrafını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında anne fotoğrafı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin fotoğraf görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çalmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf kesmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf çekmek görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına inanılır.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top