AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çekmek görmek

Kahve falında fotoğraf çekmek görmek

Kahve falında fotoğraf çekmek görmek sıkıntıların aşılacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, de zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını çekmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin fotoğrafını çekmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinin fotoğrafını çekmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kendinin fotoğrafını çekmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında fotoğraf çekmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir