AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin fotoğrafını görmek

Kahve falında annenin fotoğrafını görmek

Kahve falında annenin fotoğrafını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında annenin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında annenin fotoğrafını görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne fotoğrafı görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin fotoğrafını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş fotoğraf albümü görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün fotoğrafını görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin fotoğrafını çekmek evleneceğinize, yaşadığı zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin fotoğrafını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çalmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir