AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kırmak görmek

Kahve falında diş kırmak görmek

Kahve falında diş kırmak görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni planlar yapacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında diş kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Kahve falında diş fırçası kırmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında diş fırçasını kırmak zorlu bir dönem geçirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük diş kırmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında diş kırmak görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında takma diş kırmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri kırmak ona emek vereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dişlerini kırmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir