AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişlerini kırmak

Kahve falında birinin dişlerini kırmak

Kahve falında birinin dişlerini kırmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişlerini kırmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında diş kırmak yaptığı hatalardan ders alacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişleri kırmak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sevdiği insana kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçası kırmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dişlerini kırmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini kırmak daima afiyette olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş kırmak görmek programların ve projelerin tutmayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş fırçasını kırmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sıkarak kırmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir