Kahve falında kendi dişimi çekmek

Kahve falında kendi dişimi çekmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, işlerin devam edeceğine, ihanet göreceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların atlatılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına alamet eder.

Kahve falında kendi dişimi çekmek gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek sorunların bir bir çözüleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, insanlara iyilik yapmaya işaret eder.

Kahve falında yirmilik dişi çekmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst azı dişi çekmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında başkasının dişini çekmek hayat daha olumlu bakılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalettir.

Kahve falında annenin dişini çekmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun dişini çekmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sağlık sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kök dişi çekmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top