AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş gıcırdatmak

Kahve falında diş gıcırdatmak

Kahve falında diş gıcırdatmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında diş gıcırdatmak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında dişlerini gıcırdatmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında diş gıcırdatmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, kendi bildiğini okuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri gıcırdatmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, istediği evde oturacağına delalettir.

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gıcır gıcır para görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş bulmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş tartarı görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş beyazladığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, borcunun kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir