AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini gıcırdatmak

Kahve falında dişlerini gıcırdatmak

Kahve falında dişlerini gıcırdatmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini gıcırdatmak gördüyseniz:

  • Zafer kutlamalarına başlayabilirsiniz.

Kahve falında diş gıcırdatmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini gıcırdatmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri gıcırdatmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gıcır gıcır para görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına delalettir.

Kahve falında ön dişleri çekmek güzel işler yapacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalettir.

Kahve falında yamuk diş görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişten öpmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir