AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş beyazladığını görmek

Kahve falında diş beyazladığını görmek

Kahve falında diş beyazladığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş beyazladığını gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kendi dişlerinin beyazladığını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında diş beyazladığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerin beyazladığını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerinin beyazladığını görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını beyazladığını görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında kızının saçının beyazladığını görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada saçlarının beyazladığını görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, verimli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının bir kısmının beyazladığını görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir