AnaSayfa / Genel / Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında gıcır gıcır kağıt para görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gıcır gıcır para görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalettir.

Kahve falında diş gıcırdatmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri gıcırdatmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini gıcırdatmak makamının tehlikeye gireceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında toprakta kağıt para bulmak işiyle nam salacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cüzdanda kağıt para bulmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir