AnaSayfa / Genel / Kahve falında dirsekte yara görmek

Kahve falında dirsekte yara görmek

Kahve falında dirsekte yara görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, saygınlığa, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, tecrübe kazandıracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dirsekte yara gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında dirsekte yara görmek güzel günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dirsek görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dirsek atmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol dirseği görmek fakir çocukları giydireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında gözünde it dirseği çıktığını görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında it dirseği görmek rütbesinin yükseleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak sorumlu tutacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu yara görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir