AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol dirseği görmek

Kahve falında kol dirseği görmek

Kahve falında kol dirseği görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, dertlerine derman arayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında kol dirseği gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında kol dirseği görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dirsek atmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünde it dirseği çıktığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Kahve falında dirsekte yara görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında it dirseği görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dirsek görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kolunu ısırmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir