AnaSayfa / Genel / Kahve falında dirsek atmak

Kahve falında dirsek atmak

Kahve falında dirsek atmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işlerinin bozulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dirsek atmak gördüyseniz:

  • Sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında dirsek atmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında kol dirseği görmek hastalıklarını yeneceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dirsekte yara görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Kahve falında dirsek görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında it dirseği görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Kahve falında gözünde it dirseği çıktığını görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında telefonu atmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında suya çiçek atmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir