AnaSayfa / Genel / Kahve falında diriyi öldü görmek

Kahve falında diriyi öldü görmek

Kahve falında diriyi öldü görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diriyi öldü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında diriyi öldü görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına işarettir.

Kahve falında diri birinin öldüğünü duymak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, borçlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında diri birinin öldüğünü görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini diri görüp sarılmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında diri gömülmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Kahve falında diri diri gömmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diri birini gömmek rakiplerini yeneceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir