AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri görmek

Kahve falında diri görmek

Kahve falında diri görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diri gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen eşini diri görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kadını diri görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında diri diri gömüldüğünü görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadını diri görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diriyi gömmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş insanları diri görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında diri birini gömmek işe zorla gidip geleceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir