AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş arkadaşını diri görmek

Kahve falında ölmüş arkadaşını diri görmek

Kahve falında ölmüş arkadaşını diri görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, tebrik edileceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iyi halin geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş arkadaşını diri gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ölmüş arkadaşını diri görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalettir.

Kahve falında diri adam gömmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınpederini diri görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diri insanı ölmüş görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini diri diri gömüldüğünü görmek dertlerinin artacağına, onlardan medet umacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi diri görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek eşlerinin kapanacağına, gelirinden yana memnun olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir