AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kardeşini diri görmek

Kahve falında ölmüş kardeşini diri görmek

Kahve falında ölmüş kardeşini diri görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kardeşini diri gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Kahve falında kardeşini diri diri gömmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kardeşini diri görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı diri görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalettir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş teyzeyi diri görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diriyi öldü görmek günahlarından tövbe etmeye, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ölen anneyi diri görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen dedemi diri görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir