AnaSayfa / Genel / Kahve falında dinamit patlatmak

Kahve falında dinamit patlatmak

Kahve falında dinamit patlatmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, itibarının ve makamının artacağına, birlikte kâh ağlayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dinamit patlatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, planların veya projelerin çok fazla üzerine düşüyor olabilirsiniz.

Kahve falında dinamit patlaması görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işarettir.

Kahve falında dinamit patlatmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında dinamit görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında lav patlaması görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yapmak kısmetlerin çoğalacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çıban patlatmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ampül patlaması görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında freni patlamış araba görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir